Hår & Hudspecialisten – din frisör i Kalmar

Längtar du också efter den där fantastiska känslan av ett nytt fräscht hår som du endast kan få när du går till en riktig frisör? Vi har det!

Hos oss på Hår & Hudspecialisten tar våra professionella frisörer hand om ditt hår på bästa sätt och du kommer garanterat att gå från vår salong med den underbara känslan av att ditt hår är nytt och fräscht.

Fem frisörer

På vår salong i Kalmar möter du fem kreativa frisörer med Gesällbrev; Tina Nielsen, Petra Sterner, Elina Friberg, Sofia Sannestam och Therese Bergström som alltid strävar efter att alla kunder ska vara nöjda efter ett besök hos oss.

Hår är viktigt och vi förstår det. Därför ser vi alltid till att lyssna på våra kunders önskemål. Tillfredsställda och nöjda kunder är något som vi alltid strävar emot.

Allt inom hårvård

Vi erbjuder dig allt inom hårvård, t.ex. klippning, färg, slingor, lyxig salongsinpackning, tvätt och styling, föning, håruppsättning och hårförlängning m.m. Allt för en härlig upplevelse hos våra frisörer.

Vill du prova något nytt? Förnya din look?
Då har du kommit helt rätt! Vi ger dig goda råd om vad som passar just dig och ser till att du får den bästa vården för din hårtyp.

Om du har frågor eller funderingar, besök oss gärna på vår salong. Vi ser fram emot att få hjälpa dig
med att få den frisyr som du vill ha.

Välkommen till Hår & Hudateljén!