Ansiktsbehandlingar

Alla våra behandlingar är anpassade för både män och kvinnor!

I samtliga ansiktsbehandlingar går det även att få vaxning av överläpp och/eller haka utan extra kostnad. Alla våra hudbehandlingar går att delbetala med Klarna!

Exuviance De Lux Anti-Age

Lyxig behandling med antiaging effekt. Intensivt lystergivande och återfuktande. Ger huden en nystart.
En avslappnande och lyxig behandling där hudterapeuten arbetar med at exfoliera huden, tillföra fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbundna pigmenteringar. C-vitamin är en kraftfull antioxidant som effektivt minimerar nedbrytningar i huden och hjäper till att återställa hudens spänst

Ingår Rengöring, Booster, AHA-peeling, portömning, massage av ansikte och dekolletage, specialmask, c-vitamin ampull, dagkräm, vårdande foundation.
Tid 60 min
Pris 695 SEK

Exuviance Classic

Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.
En grundligt rengörande och cellförnyande behandling med AHA peeling. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage som stimulerar cirkulationen i huden.

Ingår Rengöring, AHA peeling, portömning, brynplock, ansikts- och nackmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.
Tid 60 min
Pris 595 SEK

Exuviance Extra med frans- och brynfärg

Rengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.
En rengörande och cellförnyande behandling med AHA peeling. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage som stimulerar cirkulationen i huden.

Ingår Frans- och brynfärg, rengöring, AHA peeling, portömning, brynplock, ansikts- och nackmassage, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.
Tid 75 min
Pris 795 SEK

Ansiktsbehandling ung

En djuprengörande behandling med fokus på portömning för dig mellan 13 och 18 år.

Ingår Rengöring, peeling och vattenånga eller kemisk peeling, portömning och en avslutande mask.
Tid 30 min
Pris 350 SEK

Exuviance Djuprengörande

Vid acne, oren och/eller fet hud. Minimerar orenheter och överskottstalg och ger en klarare hud. En djuprengörande behandling med en grundlig portömning där hudterapeuten aktiverar huden med ”boosters” som förstärker effekten av AHA peelingen. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter samt arbetar på röd ärrvävnad och pigmenteringar.

Ingår Rengöring, booster, AHA peeling för acne-hud, portömning, mask, serum, dagkräm, vårdande foundation.
Tid 60 min
Pris 595 SEK

Exuviance Lyx

Lyxig, avslappnande och cellförnyande behandling med antiaging effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.

En lyxig avslappnande behandling med AHA peeling och stimulerande ansikts-, nack-, dekolletage, och handmassage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar en lyxig specialanpassad ansiktsmask som intensivt återfuktar, regenererar och skyddar mot fria radikaler. Sist men inte minst formas dina bryn för att ge ögonen ett lyft.

Ingår En lätt, avslappnande ryggmassage, rengöring, AHA peeling, portömning, korrigering av bryn, massage av ansikte, nacke, dekolletage och en specialmask anpassad för din hudtyp, handmassage, varma handdukar, serum, dagkräm, vårdande foundation.
Tid 90 min
Pris 1095 SEK

Exuviance Retinol peeling

Högeffektiv salongsbehandling med retinol för dig som vi få förnyad spänst, lyster och motverka ålderstecken effektivt.

Pris 995 SEK

Microneedling med Dermapen4

Dermapen4 orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av 16 st sterila nålar som går ner i huden 1920 ggr per sekund, vilket gör att huden vill reparera skadan och börjar producera nytt kollagen och nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring och en förbättring av hudens struktur och kondition.

Tid 60 min
Pris 2195 SEK

IPL

IPL är en säker, icke-invasiv behandling för rodnande och hettande kinder, kärl i ansiktet, brustna blodkärl samt rosacea. Den är optimalt anpassad för att kunna hantera dina specifika problem: från tjockare kärl till finare kapillärer. Du får märkbara resultat utan återhämtningstid.

Behandlingen ger oss möjlighet att effektivt behandla pigment, solskador, brustna kärl och rosacea.

Ansikte
1900 SEK
Ansikte och dekolletage 2500 SEK
Näsa 500 SEK
Näsa och kinder 1200 SEK

AHA-kur alla hudtyper – intensivt förnyande

En kurbehandling ger snabba och långverkade resultat. Allra bästa resultat fås i kombination med hudvårdsprodukter från Exuviance. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren passar till alla hudtyper. Vid betalning av 5 behandlingar på en gång bjuder vi på en 6:e behandling!

Ingår Rengöring, AHA peeling, serum, dagkräm, vårdande foundation.
Tid 25 min
Pris 350 SEK per gång

AHA-kur antiaging – intensivt förnyande

Den fullständiga antiaging kuren som arbetar på solskadad, matt och livlös hy, fina linjer och rynkor, pigmentförändringar, ojämnheter och förstorade porer. 6-10 behandlingar med 1-2 veckors mellanrum rekommenderas för att få tydliga resultat. Kuren är en anpassad antiageingbehandling. Vid betalning av 5 behandlingar på en gång bjuder vi på en 6:e behandling!

Ingår Rengöring, booster, AHA peeling, specialmask ”guldmask”, ögonmask, dagkräm, vårdande foundation.
Tid 35 min
Pris 450 SEK per gång

Extra tillägg

Följande går att lägga till i samband med din ansiktsbehandling, bokas i förväg!

Frans och brynfärg 200:-
Fransfärg 150:-
Brynfärg 150:-