Phibrows med skuggning

Pris: 3900 kr (inkl. ett återbesök inom 90 dagar)

Microblading med skuggning. Skuggningen gör att brynen upplevs fylligare. Passar alla, men speciellt om man har mycket lite egna strån, lite oljigare hud eller vill ha ett mer sminkat utseende på brynen.


Permanent fransmarkering

Pris: 2800 kr (inkl. återbesök inom 90 dagar)

Tunn eyeliner längs fransraden som markerar ögonen och ger intryck av tätare fransar. Kan göras på både övre och nedre fransraden. Resultatet håller i 1-3 år. Kan göras med manuell teknik eller maskin.
Bedövningskräm används innan och under behandlingen.


Bra att veta

– Sterila engångsverktyg används.
– Phibrows pigment är av högsta kvalitet och de innehåller inga tungmetaller eller allergi- och cancerframkallande ämnen.
– Phibrows pigment är inte testade på djur.
– Phibrows pigment är nickelfria och veganvänliga.

Endast ett återbesök ingår i priset. Vill man komma på ett extra återbesök kostar det 550 kr inom 3 månader efter din sista behandling. Årlig touch-up/underhåll kostar 850 kr eller 1500 kr inom 2 år. Dessa priser gäller endast dig som gjort din tidigare behandling hos oss.

Uteblivet besök debiteras. Uteblir det kostnadsfria återbesöket så är det förbrukat.

Behandlingen lämpar sig ej på dig med keloida ärr eller mycket oljig hudtyp. Behandlingar görs ej på gravida.
Åldersgräns 18 år!

Om du har en gammal tatuering bör du boka konsultation först alternativt maila bilder till info@perfectarch.se.


Plasmapenna – Phiion

Hudåtstramning pris: 1900 kr
Bortagning av fibrom etc: 350 kr
(Priset gäller per behandlingstillfälle)

Hudåtstramning med plasmapenna bygger på en applicering av en serie små prickar i huden. Dessa läggs i anslutning till linjer som t. ex. hängande ögonlock, påsar under ögonen, kråksparkar, rökrynkor eller rynkor framför örat. Behandlingen resulterar i en sammandragning av hudens fibrer. Det ger ögonlocken ett visst lyft och en åtstramning av rynkor. Behandlingen lämpar sig på tunn, slapp och rynkig hud.
En behandling är oftast tillräckligt för att uppnå önskat resultat. Efter en månad bokas en check-up där vi bestämmer om ytterligare en behandling är nödvändig. Detta ingår isåfall i priset.
Effekten förväntas sitta kvar i minst nio månader upp till flera år, i vissa fall permanent.
Efter behandling på ögonlock kommer de i de flesta fall vara svullna ett par dagar. Små sårskorpor kommer vara kvar på huden i upp till en vecka. Dessa kan täckas med foundation.
Bedövningskräm används innan behandlingen som därmed är smärtfri men man kan uppleva en lätt brännande känsla.

Fibrom, skin tags/hudflikar och milier kan lätt och smidigt avlägsnas med en plasmapenna. Bedövningkräm appliceras innan behandling. Oftast räcker det med en behandling men i vissa fall kan en kompletterande behandling behövas.